dimarts, 1 de juliol del 2014

NEIX "SOM", PARTIT IDENTITARI INDEPENDENTISTA ANTIIMMIGRACIÓ LIDERAT PER ENRIC RAVELLO I L'EX CANDIDATA DE PxC A MANLLEU

Fa un dos mesos ha començat a actuar a Catalunya un nou partit identitari, independentista i antiimigració, anomenat SOM.CAT o SOM CATALANS, que té com a cares públiques a Ester Gallego, que va ser escollida regidora de PxC de Manlleu el 2011, però renuncià per discrepàncies amb Anglada, i al Secretari de Relacions Internacionals de PxC, Enric Ravello. 
El regidor d'Esparreguera de PxC, Sergi Hidalgo, ha deixat Plataforma per passar a impulsar el projecte de SOM.  

A la seva web (clica) justifiquen el seu projecte polític donat que "Catalunya és l'únic país d'Europa occidental amb un altíssim nivell d'immigració en què no hi ha cap força política que defensi els drets de la població autòctona. Venim a trencar amb aquesta anomalia i a dir que Catalunya és de i per als catalans" afirma la portaveu de SOM Catalans, Ester Gallego. "SOM Catalans defensa com a prioritat la independència de Catalunya i la creació d'un Estat català que serveixi per projectar-se com a poble en la història, però volem que aquest Estat sigui precisament això, català, i no una societat multiracial, en la qual els catalans siguem una minoria en regressió". 
També afirmen que tenen relacions amb el Vlaams Belang flamenc, que els hi dóna suport, el líder del quals, Filip Dewinter, podria venir a Catalunya a presentar el seu llibre "La islamització d'Europa" de la mà de Ravello i Gallego. També estan amb relació amb la Lliga Nord.
Enric Ravello, que abandonà PxC el passat febrer en ser favorable a la consulta per la independència de Catalunya,  va reaparèixer el passat mes de març a Crimea, i va ser presentat a alguns mitjans com a diputat identitari català del parlament espanyol, amb la delegació de partits ultres (defensors de l'Europa blanca eurosiberiana) que donaven suport al referèndum d'annexió amb Rússia

Aquest cap de setmana han estat repartint propaganda en favor de la independència i contra la immigració a Vic. Així, un  cop sembla que Josep Anglada farà candidatures de Plataforma Democràtica x Catalunya a diferents municipis, podria ser que d'aquí deu mesos a alguns municipis de Catalunya hi hagi tres candidatures sorgides de PxC: Plataforma X Catalunya, Plataforma Democràtica X Catalunya (Josep Anglada) i SOM catalans. 




 Taula de SOM a la Plaça de Vic aquest cap de setmana

14 comentaris:

  1. Tenemos (por orden de catalanismo):

    - "SOM" el típico pan catalanismo hablando de países catalanes. Lo típico de Ravello.

    - "Plataforma Democrática X Cataluña" o como se vaya a llamar el nuevo partido de Anglada. Ni una cosa ni la otra.

    - PxC, del que hay una operación para que camine junto a PxL. Sería como una especie de CSU de Baviera a la CDU Alemana. Dos partidos pero siempre juntos.


    En la operación PxC/PxL (CSU/CDU) está apoyada por minuto digital (por lo que yo veo). También la apoya Mila (por lo que leo), y creo que Rafa Ripoll puede acabar en ese proyecto.

    ¿y el resto de Esp 2000? pues se hará fuerte en la Comunidad Valenciana, con la bandera del anti pan catalanismo. El reportaje de tv3 lo muestra muy bien:

    http://www.tv3.cat/videos/5137037/A-la-dreta-i-mes-enlla

    PxC/PxL se la pegará (sacará 20 concejales en Cataluña y ninguno en Madrid), y Esp 2000 aprovechando la ola anti pancatalanista crecerá (no espectacularmente, pero crecerá en votos y concejales)

    ResponElimina
  2. gràcies a déu que hi ha un partit que vol regular la inmigració, ja seria hora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso está bien, pero pancatalanista y pro sionista. Incapaces de distinguir entre Islam e inmigrantes, se ponen a vociferar la propaganda israelí-neocon. Si Hitler levantar la cabeza...

      Elimina
  3. vergonya em faria a mi votar a aquesta gent

    ResponElimina
  4. Per fi!
    Algú que parla de la immigració massiva sense tabús ni els interessos globalitzadors i capitalistes de sempre..

    ResponElimina
  5. D´aquí a unes décades, quan la població forastera siga majoria, Catalunya deixará de ser el que ha estat els últims mil anys. On está la població autòctona de Cuba i la resta d´illes del Carib?. L´extinció es el nostre futur.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...fi inevitable d´un procés de substitució ètnica posat en marxa per les poderoses forces mundialistes i globalitzadores.

      Elimina
    2. potser no és tan inevitable. Per lo menys s'intentará frenar.

      Elimina
  6. Cal recordar que aquest procés de portes obertes a l´inmigració masiva no el va iniciar ni el Pablo Iglesias de Podemos ni les ONG´s "macarres" de l´inmigració, ho va fer possible Aznar i el govern del PP. El capitalisme financer i ecpeculatiu necesitava ma d´obra masiva i barata. Ja sabem per a qué.

    ResponElimina
  7. i el perfil de tuiter de @cat_testimo ???? té res a veure amb som catalans?

    ResponElimina
  8. Molta gent pensem el mateix però no ens atrevim a dir-ho perque no es politicament correcte. Per altre banda crec que no hi ha res a fer. Africa i Asia s´ens volquen al damunt amb raó o sense. Es un fet imparable i com a la guerra o hi pactes o mors en la lluita. Puc entendre que aquets partits com Som existeixin, però jo no els veig com a xenòfovs, que es un insult fàcil i barat per desqualificar a qui et porta la contraria, sinò com una defensa desesperada per salvar els mòbles normal en la raça humana. O sento però soc molt pesimista.

    ResponElimina
  9. SOM FATXES, a un Pais Normal, ple de anormals amb una Estel.lada,

    ResponElimina